Slappardag

I går tog vi det bara lugnt på förmiddagen. Petra låg vid poolen och Kent och jag hängde mest på rummet. Jag fick en släng av hemlängtan, längtar så att träffa barn och barnbarn där hemma.

På eftermiddagen tog vi en taxi och åkte på en rundtur. Vi var först till Big Budda uppe på berget sedan åkte vi runt Phukets sydspets och stannade till vid två fina utsiktsplatser.

På kvällen skulle vi äta en riktigt fin middag, det var ju Rose-Maries födelsedagsmiddag. Vi bokade bord på ett hotell här bredvid som såg ut att servera en riktigt fin buffé.

När vi skulle gå kunde inte Kent följa med, han fick världens magsjuka. Väl på restaurangen upptäckte vi att maten var helt värdelös. Så startade underhållningen till vår stora förskräckelse. Värre kan det inte bli, det var inte många toner som var rätt där. Tänk så tokigt det kan bli, det var den sämsta maten på hela semestern och det skulle vara en fin födelsedagsmiddag. Vi kommer att ta igen det på fredag, då blir det Two Chefs och där är maten alltid bra.

Småbarnen där hemma som fanns i mina tankar hela dagen i går.
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0