Mari, Kennet och Caroline

 I gar kom Mari, Kennet och Carro till oss. Dom bor inte langt harifran. Tank att har aker vi till Thailand och har halva slakten inom gangavstand, kan det blir battre. I kvall ska vi ata tillsammans allihopa. Det finns en restaurang har bredvid som serverar en kanongod grillbuffe, vi var och bokade bord dar for 10 st i gar. Det ar sa poppis sa har man inte bokat sa kommer man inte in.



Besok pa var terass.

Vi planerar att akta upp till Krabi tillsammans med alla och besoka Carro som bor permanent dar. Vi ska ocksa halsa pa en kompis till var granne Anders.

Allt for i dag.

Varma kramar till alla, och allra storsta kramarna till barn och barnbarn och mormor dar hemma..
- Alskar er av hela mitt hjarta.

Pooldag med barn och barnbarn

Allt ska hinnas med och allt ar underbart

I gar hade vi en pooldag med Petra och hennes familj samt svarforaldrar. Dom bor inte langt ifran oss, ca 400 meter. Det ar ett riktigt fint familjehotell med mycket smabarn. Mycket bra val for dom men inte for oss som garna har barn omkring oss men helst bara vara egna.



Morfar och farfar badar med Tova i som star i itten med gul hatt och oranga armringar. Tank hur dom kan bara sig at bara for att man har barnbarn med. Ken aker garna vattenruschkana i barnpoolen.............  och det ser ut som han njuter av det ocksa. Jag sa blir man nar man far barnbarn



Har tror jag att han har blivit ett sjoodjur som Tova rider pa. Holl men om att dom ser ut att ha ganska kul tillsammans.



Farfar slappar pa poolkanten efter en stunds lek med Tova och Kent

Underbar utsikt

Nar vi skulle lamna stranden Kata Noi akte vi upp i bergen till en utsiktspunkt med underbart vacker utsikt. Det ar ett maste att aka dit och ta ett kort. Sa vackert sa man far nypa sig i lite for att forsta att man verkligen ar dar.

Den forsta lilla stranden ar Kata Noi, den andra ar stora Kata och den tredje och storsta ar Karon Beach. Hall men om att det ar otroligt vackert. Ni som kanner Monica kan ju forsta vilken utsikt hon har som bor i hoghuset som syns pa bilden vid Karon. Hoppas att hon bor hogt upp sa att hon far njuta av utsikten. Vi har inte tagit kontakt med henne annu, det har varit sa mycket slakt att mota upp, vi kommer att gara det.

An har vi manga dagar kvar har nere





Ja sitte och vilar och blossar far fullt. Hander bara har nere, aldrig annars.
Har lite huvudvark ibland, undra vad det kan beror pa :-))

Kata Noi

I forrgar tog Kent och jag moppen ner till Kata Noi. Det ar en av de finare stranderna har pa Phuket.  Den ligger strax soder om stora Kata Beach. Dar finns ocksa en riktigt bra strandrestauran som serverar en lunchgbuffe, helt ok och mycket bra pris.





Det ar sa skont nar man har varit har ett tag, man slipper dessa eviga rader med solstolar och parasoller. Som man bara maste forsta dagarna for att inte branna sonder sig. Jag ar nog inte en typisk turist.  Det kanns inte naturligt for mig att ligga pa rad langt upp pa stranden och hora battra vad grannen sager an det Kent sager. Det var otroligt mycket fransman i Kata Noi



Kent sitter och ater i Kata Noi

HUR DUM FAR MAN VARA

Ja nu kanner jag mig verkligen som en stor klant

Kunde inte forsta varfor sa manga bilder forsvunnit fran min blogg. Pratade med Petra om hon hade rakat ut far samma. Det hade hon inte. Finns det nagon begransning for bilder undrade jag. Nej inte vad jag vet och jag har ju mycket mer bilder i min blogg an vad du har svarade hon. Nu nar jag sitter och ska skriva lite sa slar det mig.
Jag har stadat i min bildfil har pa bloggen, tagit bort en massa som jag redan har lagt ut osv. Naturligtvis forsvinner lanken till bilden nar bilden ar borttagen. Suck...............

Det kommer inte att handa igen, det lovar jag

Ater pa benen

Slappardag

I gar hade jag en riktig slappardag, madde inte alls bra. Kande mig illamaende och svag. Det ar sadana dagar man ofta rakar ut nar man kommer hit ner, det ar sakert bade varmen och bakteriekulturen som spokar oss ett litet spratt. I dag varknade jag och kande mig ater pigg och stark.

I gar kvall kom Petra, Peter och Tova. Vi var ut och at med Bettan och Aka sedan gick vi pa hotellet for att mota upp. Vi satt och vantade lange. Dom skulle landa 18:40 men klockan var nog narmare 10:00 innan dom kom. Jag (honsmamman) borjade kanna mig orolig, da kom det en transport med vaskor. Dar var Tovas barnvagn med och da blev vi lugna.
Resan hade gatt jattebra, Tova hade sovit mest hela tiden pa flyget. Varre var det pa taget fran Sundsvall till Arlanda. Da hade Tova blivit riktigt aksjuk.

Nu ska vi aka in till Dansken och ata frukostbuffe. Frukosten har pa hotellet ar inte nagon hojdare. Te eller kaffe, farskpressad apelsin, yoghurt, tva rostade mackor med marmelad. Efter nagra dagar har vi blivit ganska less pa den.


Petra i bussen

Tova far kramen av farmor

Allt for i dag. 

Kramar

Skona dagar pa stranden

I gar tog vi var moppe och akte till strande nedanfar rondellen, till Big Mama.  Det blir latt sa att vi garna aker tillbaka till platser vi  tidigare varit. Det ar val inte platsen som ar avgorande utan manniskorna som man har mott och garna moter igen.
 
Kent vid var moppe.
Du som kanner Monica, hon bor i hoghuset i bakgrunden. Vi  har inte traffat
henne annu.



Hakan och Marianne traffar vi varje ar i Thailand. Det var dom som gav oss restips forsta gangen vi skulle aka hit.
Det ar 18 aret som dom ar har nu. Det ar alltid lika trevligt att traffa dom.



Har ar vi pa vag till Deng for att ata lunch. Han haller till langts bort pa stranden (mot Patong). Dom haller pa att bygga ett stort hotellomrde alldeles intill hans enkla restaurang, vi hoppas verkligen att ha for vara kvar. Pa bilden (i vart sallskap) ser du Petra svarforaldrar Ake och Bettan,  Marianne, Hakan och Kent ar ocksa med. Dom andra kanner vi inte.

Nu ar det frukostdags. Sedan stranden ingen
I dag ska vi traffa Ingemar och Gunilla

Hors i morgon

Varma kramar fran Annica

Nu har vi landat aven mentalt

Ja det tar ett tag att komma till ratta

I gar morse var vi ute och gick en timma drygt. Vi vaknade redan kl 6:00 och kunde inte somna om.  Det ar sa harligt att vara ute den tiden pa morgonen. Det ar inte alls sa varmt. Munkarna gar sina rundor och far dina gavor for dagen, det ar verkligen ett annat land vi ar i. Om den har vanligheten broro pa buddismen  borde hela varlden komvertera.

Kent fixade en moppe i gar. Ragnvald hade sina uthyrda sa vi hyrde hos en firma inte langt harifran. Kent fick ett riktigt bra pris och inte behovde vi lamna ifran oss passen hellet.

Pa em var vi och sokte ratt pa Ake och Bettan. Vi hittade dom vi poolkanten, inte sa svart. Vi var ut och at tillsammans pe en svanskagd restaurang som heter 2 Gether. Bra mat och trevlig service. Sedan blev vi sittande pa var terass och pratade langt in pa natten. Ja sa blir det om man har trevligt.





Nej nu ska vi ta moppen och aka bort till rondellen och bada. Vi far se om vi stoter pa Monica och Ero, dom bor inte langt darifran.

Allt for i dag. Ha det bra vi hors i morgon.


Thaland 2009

Ja nu ar vi i Phuket.

Resan gick mycket bra. Vi somnade genast nar vi atit middag och vakande inte forran det var dags for frukost.
Pa Arlanda traffade vi en bekant till Kent (kund) och hans fru, Ingemar och Gunilla.



Hotellet ar helt ok trots att det bara ar FF+. Vi blev riktigt glada nar vi kom hit, det ar ju inte alltid man blir det. Rent och prydligt med terass och utgang till poolen.  En liten restaruang med bra mat och mycket billiga priser. Vi at har i gar nar vi kom, jag stekta nudlar och Kent pasta. 


Kent vid var terass.


Poolen


Jag i restaurangen.

I gar kvall var vi bort till Little Mermind och Elvis. Det ar ett maste nar vi kommer hit. Det ar sa roligt att se deras miner nar dom ser oss. Dom blir jatteglada och kommer fram och halsar och kramas. Ja undrar om det ar dom eller vi som ar gladast for aterseendet.

Elvis ar en lokal musiker som har spelat och sjungit pa en restaurang har sa lange jag kan minnas. En riktigt duktig sangare som far med sig hela publiken utan att det blir for mycket stahej.


Elvis

Nu ska vi ga och se om vi hittar ratt pa Ragnvald (en normman som bor har) och om han har nagon moppe att hyra ut at oss.

Ha det sa bra dar hemma i vinterkylan.  Jag aterkommer med inlagg och bilder.

Kramar till dig.


Snart kommer sommaren

Eller vi till den, rättare sagt.

Har varit till mamma och hälsat på en stund. Hon är inte så pigg, ligger hela tiden. Det känns inte bra att åka ifrån henne men samtidigt så vill jag verkligen ha semester. Hon lovade mig att hon skulle vara pigg och springa omkring när jag kommer hem. Tänk vilken otorlig gåva det skulle vara, hon som inte gått sedan början av augusti. Det känns skönt att Micke och Cicci är hemma. Mina barn är helt otrolig på att ställa upp för mamma så hon kommer inte att få långsamt i alla fall.

Nu ska vi göra det sista med packningen, den har legat framme och stökat till det här några dagar. Det är likadant varje år, man tar med för alldeles för mycket trots att man säger att - I år kommer vi att resa med lätt packning. Pytsan så blir det aldrig.

Kent har varit och köpt 10 flaskor Soya Collorit som vi ska ta med till Fredrik på Karlsson i Karon. Första gången han bad oss köpa med det blev jag förvånad. Använder man sånt nu för tiden, det hade mamma när hon gjorde såsen till söndagssteken när jag var liten. I fjol hade jag inte kollat korkarna så en flaska hade läkt ut i packningen på mina vita kortbyxor. - Ja där rök dom tänkte jag. Jag köpte ett tvättmedel för vita kläder och testade. Så vit och fin som byxorna blev då har dom nog aldrig varit. Man kan ju fundera hur det är med miljötänket där nere i Thailand, jag hoppas att det var skonsamt för miljön i alla fall.



Tack Jacob för ett trevligt fördelsedagskalas. Tårtan var både jättefin och god. Jag hoppas att du får tag på nytt batteri till din radiostyrda bil. Jag hade hoppats att pappa skulle maila mig några fina bilder som jag kunde lägga ut men det finns inga bilder i min inkorg i mailen. Jag lägger ut en bild på dig där jag tycker att du är jättefin från förra sommaren.
Du är på språng för ett dopp i Armsjön. Så lägger jag också ut en monster truck som vi såg på Öland, jag vet ju att du gillar sådana bilar. Så snart pappa har mailat mig ska jag lägga ut ett kort med dig och din fina tårta.





Nej nu ska jag stänga ner för i dag.

Skickar en ha det bra hälsning till alla jag känner.

Nästa gång jag skriver finns vi på plats i Thailand, hoppas kunna lägga ut bilder där nerifrån. Funkar det inte får jag väl maila "konsulten" så löser sig säkert.

Teknikens under

Att jag kan hantera en dator, det är ganska skoj. Får jag säga det själv är jag också rätt duktig på det. Mina kunskaper kommer inte från några manualer, jag är den som testar först och läser när jag eventuellt har kört fast. Varför lägga tid på att läsa det man redan kan ;-), eller hur.

Just nu håller jag på att ändra utseende på min blogg. Tycker att den ser lite för snäll och tam ut. Jag vill ha något vassar, inbillar mig att det passar mig bättre. Jag kommer ihåg för många år sedan, jag jobbade då som servicechef och basade för ett antal tekniker - Ja det är faktiskt sant.  Tänk att helt plötsligt slår det mig - Var det rätt för mig. Spelar ingen roll jag gjorde bra ifrån mig i alla fall. Nu var det inte det som jag skulle prata om utan utseendet på min blogg.

En av teknikerna träffade min man Kent. Då ställde han frågan - Är det du som är gift med "Svart Annica" vår chef. Sedan dess har jag ofta fått hela just Svart Annica. Var är då mer passande än att jag hade en svart blogg.

Vi bara säga det - Jag är inte svart i sinnet, det är bara utanpå.

Vi får se om jag lyckas den här gången, om inte får den vara blå och tam tills vidare.


Sover hos mamma i natt.

Äntligen har mamma flyttat

Ja nu har mamma flyttat in i sin nya lilla lägenhet på Skottsundsbacken. Det är så hemtrevlig och fint här. Jag ska sova här hos henne nu första natten i nya rummet. Hon ville att jag skulle göra det, det känns tryggare så. Personalen är så snälla, dom har tagit hit en gästsäng som jag kan sova i. Vi har så trevlig tillsammans mamma och jag, det enda som stör är att hon har så himla ont i sina trycksår. Jag hoppas verkligen att dom läker snart, men tyvärr kan dom vara riktigt svåra att få bort allra helst nu när hon inte är så rörlig så att hon kan avlasta såret från ständigt tryck.



Mamma, jag är så innerligt tacksam för att just du är min mamma. Bättre mamma finns inte.

Det känns riktigt gruvsamt att åka ifrån dig en hel månad.  Vi får ringa till varandra ofta. Tur att Telia har Prisavtal för utlandssamtal så att det inte blir så dyrt. Jag hoppas att alla som har nära och kära utomlands känner till det. I vanliga fall ringer man för 4,95 kr i minuten till Thailand men med ett avtal för 15 kr i månaden ringer man för 0,39 kr i minuten till fasta telefoner och för 0,59 kr i minuten till mobiltelefoner. Det kallar jag bra rabatt.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig.

God natt!



Nu är det resfeber

Snart semester!

Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar innan vi åker på semester. Tänk vad skönt det ska bli, 30 grader varmt i stället för 15 grader kallt. Vi har börjat packa i dag. Sommarklänningar och kortbyxor ligger lite var stans i huset. Allt ska tvättas trots att det var rent när det lades undan i höstas. Kroppen ska peelas, fötterna ska vårdas tiden är bokat till på tisdag. Jag får inte glömma att köpa solkräm. Inget solskydd är så bra som Apotekets. Ja det massor att göra innan avresa.



Nästan halva släkten kommer att vara i södra Thailand samtidigt med oss. Bettan och Åke (Peters föräldrar) är där redan nu. Dom åkte i tisdags. Petra, Peter och Tova åker några dagar efter oss. Det gör också Kents syster Marie och hennes man. Caroline deras dotter bor i Krabi så även henne kommer vi att träffa där nere, det ska blir jättekul. Kjell och Lisbeth som vi varit tillsammans med många år där nere åker senare i år så dom får vi klara oss utan.

Vi bor för oss själva

Vi kommer inte att bo på samma hotell som någon av våra reskompisar. Jag vill inte känna att jag ska vara styrd av andra. Det är roligt att vara tillsammans men inte hela tiden.  I år åker vi charter med Fritidsresor. Vi hade bokat en reguljärtbiljett men hittade en så billig charter så vi bara måste bokade om. Vi får se hur hotellet är men det duger med all säkerhet åt oss. Vi brukar oftast bo enkelt, lägger hellre pengar på upplevelser än på sägen och poolen.



Bild från hotellet.

Nej nu ska jag inte sitta och blogga mer. Petra, Peter och Tova är här och hälsar på. Vad är jag för mormor som bara sitter framför datorn.

Allt för i dag

Skön helg

Armsjön

Tänk vad skönt det är att komma ner till Armsjön och stugan. Bara härom kvällen säger Kent
- Ska vi sälja stugan?  Jag undrar var det var för fågel som flög förbi när han säger så.

Nu i helgen har vi varit där i alla fall. Vi ville bara koppla av och inte gör några måsten alls. När vi kom ner gick Kent omkring som om han var rastlös.   - Kan du förstå att jag pratade om att sälja det här, säger han. - Man kan ju inte ha det bättre än vad vi har det här nere. Han var nästa lite lyrisk.



Kent och jag med varsin Irish Coffee, inte behöver man fixa "till sig " heller där duger man ändå.

Fredagskvällen var lugn men god mat och TV tittande. Kul att Lets Dance har börjat igen. Jag såg att BlondinBella var med. Hon får nog lita till sina läsare om hon ska vara kvar i tävlingen, för dansa det kunde hon inte. Stackarn hon som har som mål att vinna tävlingen.  Man kommer långt med tydlig målbilder. Jag vi får se hur det går, ett underhållande program är det i alla fall.

På lördag kom Tova och Peter ner, Petra jobbade. Vi åket och tittade till husvagnen i Hassela. Där var det fint som bara den. Underbart väder. Jag fick sådan lust att stanna kvar där. Många är ju så att dom läntar till olika platser, jag är helt tvät om. Jag vill alltid stanna där jag är. På hemväg bestämde vi att Peter och Tova skulle äta middag med oss. - Jag sa att Peter fick bestämma maten. Han vill ha paltbröd, vitsås och fläsk. Vi stannade på Ica i Bergsjö och handlade. Det är en jättebra affär. Petra undrade - Hur kan man äta paltbröd på en lördag?  Det smakade mycket bra.



Håll med om att det ser riktigt gott ut. Det är bara lingonsylten som saknas på bilden. Nubben (eller vad det är i glaset) den skippade vi. Den hör inte hemma tillsammans med paltbröd.

Nu ska jag börja och titta på våra sommarkläder som ska med oss till Thailand om 14 dagar. Det är en hel del provande. Kommer jag i klänningen eller inte, alltid lika spännande. Jag är ju ganska bra på att sy, får väl i västa fall göra några "kilar  här och där".  Jag har som sagt inte kommit så nära min målbild ännu, men är på väg. Det är några kilo mindre på vågen om än inte lika många som jag hoppats på.

Tack för i kväll.

Mammas nya boende

Skottsundsbacken

Nu är det nästan färdigt för mamma att flytta in i sin nya lilla lägenhet. Det är bara lite småsaker och TV:n som återstår. Personalen har dukat där i dag för inflyttningsfest i morgon. Det kommer att vara mamma, två personal och 4 tanter som bor granne med henne som ska inviga det nya boendet med att äta en god middag tillsammans.

Flyttningen har gått riktigt bra, är det något som är tungt så är det hennes böcker. Nu har vi fyllt två bokhyllor och mer ryms tyvärr inte. Vi får se vad vi gör med resten av böckerna.

Här kommer lite bilder.



Rummet fotat från hallen. Bordet är utdraget med en extra iläggsskiva eftersom det ska vara fest där i morgon.



Köket och en av bokhyllorna.

   



Det känns verkligen bra att hon har fått ett nytt boende där hon kan känna sig trygg. Stämningen är så fin, personalen underbara. Jättekul också att mamma får ha kvar sin kontaktperson Gunilla för dom kompar mycket bra tillsammans.

Tack Skottsundsbacken för den fina omvård ni ger vår älskade mamma Sonja


Tova sjuk

I dag är det dagen efter fest.

Kent och jag åkte hem 22:30 för vi skulle vara barnvakt till Tova som då inte orkade med mera festligheter. Vi somnade alla så snart vi kom i säng och vaknade ovanligt pigga för att vara dagen efter fest. Det är ganska bra att vara barnvakt, man har igen det dagen efter.

Tova var ovanligt trött när hon vaknade. Jag kände att hon var varm, minst 38 grader trodde jag. Vi har ingen termometer hemma. Vi stannade i sängen hela dagen Tova och jag. Tittade på film, sov en stund osv. Kent åkte och köpte mat som vi åt i sängen. Tänk att det faktiskt kan vara ganska mysigt att vara lite sjuk ibland. Fram mot kvällningen kom Petra och Peter (som hade städat lokalen hela dagen) och hämtade Tova. När vi ringde på kvällen fick vi höra att hon hade över 39 grader när hon kom hem.

Tur att vi tillbringade dagen i sängen.

Här har Kent kommit med maten.


Peters 30 års fest

Fest igen............ :-)

Den 2 januari var det åter dags för festligheter. Peter (vår svärson, Petras kille) bjöd till 30 års kalas. Han hade hyrt en lokal på Hemmanet (nära hans barndomshem). Det var mycket trevligt, massor av god mat och dryck.  Alla hade tackat jag när inbjudan kom så vi var många, både vänner och släktingar.

Peter öppnar paket med hjälp av Tova.



Micke och Stefan



Hela släkten....................



Och alla kompisar tittar på när Peter har presentöpning.



Tusen tack Peter för en kanontrevlig kväll.

Julbilder

Julafton

Här kommer några bilder från julaftonskvällen som vi tillbringade hos Micke, Line, Jacob och Hannes.
Var var där hela familjen. Tur att dom har plats för vi är hela 13 st när alla kommer.

Micke och Line lagar mat

 

Barbarnen med sina paket  Tova - Jacob - Hannes - Elsa och Ellen

    

Här kommer Tomten, i år den riktiga för även pappa Micke var hemma.



Snart var det stoj och bus. Barnen lekte och Tova sjöng vackert i sin nya mikrofon (med ett riktigt högt och bra ljud).



Skönt att vara mormor och morfar och få tacka för en trevlig kväll. Åka hem till en lugn senkväll i stället för att diska, plocka med mat för att inte tala om att ta reda på alla tomma paket och allt papper.

Tusen tack Micke med familj för en jättetrevlig kväll. 


Spöken på besök

Häxor eller spöken?

En kväll i Alla helgonahelgen ringde det på dörren. Förbaskat sa jag till Kent nu har vi inte köpt godis då åker vi väl på bus. - Ska jag strunta i att öppna.
Sluta nu sa Kent det är klart att du ska öppna. - Vi får väl ge en slant så att vi slipper bus.
Jag stäppte in barnen och sa som det var. Dom bara tittade på mig, såg riktigt snopna ut. Efter en stund säger jag.
- Men är det ni, jag kände inte igen er. Snacka om fullträff för mina barnbarn Ellen och Elsa och deras kompis i mitten.

Var dom inte vackra.




Cicci i samtal med Kent


Bilder från renoveringen

Renovering

Här kommer några bilder från oktober - november när vi höll på att renovera för fullt. Ibland undrar jag hur vi bara orkar hålla på överallt. Men som sagt, det som är roligt är aldrig tungt. Jag hade en jobbarkompis som sa, - När du tror att du är helt slut ska du veta att du har minst 50% kvar av krafterna. Jag så är det nog.

Kent river kök och väggar. Rivningen hade han nog inget emot för han gick lös rejält med kofoten.
 

Så här såg det ut i köket en kväll när jag kom hem. Jag hade varit bortrest några dagar och kom med taxi. Det han målat på väggen syndes hur väl som helst utifrån. Jag såg att tjejen som körde tittade, hon tänkte säkert vad är det för konstigt folk som bor där. Jag undrar om Kent hade längtat efter mig, jag hoppas det i alla fall.
 

Här är det middag och ett glas vin på gång. Tänk att det kunde vara så skönt och gott att koppla av vid vårt gamla campingbord i den där röran.




Funderingar inför 2009

Eget ansvar

Ja i dag är första arbetsdagen 2009. Jag trivs mycket bra med mitt jobb. Gjorde jag inte det skulle jag jobba med något annat. Det är viktigt att man tar tag i det som inte är bra. Det finns ingen annan än jag som kan lösa mina problem, eller hur.

Missnöje

Tänk vad många det är som går år ut och år in och är missnöjd med både det ena och det andra. Missnöjd med det man har, missnöjd för det man inte har. Varför ska jag vara missnöd, den enda som kan rätta till det är ju jag själv. Det är alltid jag som sätter nivån för hur det ska vara för mig. Är jag missnöjd pekar ju hela handen tillbaka på mig själv. Har jag inte förmågan får jag väl sänka min  nivå men jag kan ju inte för den skull begära att andra måste sätta  samma nivå som mig. Jag uppmanar alla. - Sätt en nivå som du lätt når upp till, då mår du bäst.



Hur är det med våra reationer till  nära och köra

Hur ska jag kunna begära att det som är rätt för mig ska vara rätt för mina nära o kära också. Om inte du hör av dig, varför ska jag låta bli att höra av mig till dig. Om jag hör av mig, varför ska jag begära att du ska höra av dig lika mycket.  Vad är rätt och vad är fel. Jag gör ju det som är rätt för mig, då måste jag också inse att du gör det som är rätt för dig.  

- Kan vi inte bara tycka om varandra i alla fall.



Du ska veta att:
- Hör jag av mig tycker jag om dig.
- Hör jag inte av mig betyder det inte att jag inte tycker om dig.

Vad spelar det för roll, det viktiga är att:
- Du tycker om dig själv.

God fortsättning på det nya året och Kramar till både Dig jag hör av mig till och till Er andra.

Bilder från 2008

Äntligen fungerar våran dator  och jag har hittat kabeln till kameran. - Kan det blir bättre?

Här kommer ett axplock av bilder från 2008

Thailand

Moppe utflykt på Pukets södra udde med Kjell, Lisbeth, Marie o Kennet. Där finns också vårt smultronställe inte långt från Nai Harn.
   Besök hos Marie o Kennet i deras hyrda bungalow.

Jag väntar på den godaste Irichen jag någonsin druckit. Kostar mer än i Sverige men vad gör väl det.


Vinterskoj med Cicci o familj i Hassela

  

Sommarsemester med Petra och Cicci med familjer

   

I Karlstad med Petra hennes familj och deras kompisar


Göteborg och Danmark med Petra med fam samt Mats, Niclar och Hanna
Vi var i Skagen och till Lökken.


   


Kent och jag cyklade på Visingsö. Här är vi på väg tillbaka till Gränna





Stranden hemma  i stugan är inte fel.


RSS 2.0