Skärtorsdag

I dag är det skärtorsdag och det regnar så att det dånar på hustaken.

Det är inte det påskväder som jag hade önskat mig. Jag vill att det ska vara fina vårvinterdagar så att vi kan vara vid stranden och grilla, sitta sjön och pimpla och åka lite skoter.

Vi får se hur det blir, vi får anpassa kläderna så går det säkert att vara ute. I gårkväll fixade jag med maten, jag lade in sillen, stekte strömmingen och lade in den, gravade laxen mm. Det är så typiskt oss, traditionerna är så knutna till mat. Trots det så minskar jag i vikt, om än det går sakta. Det är någor kilon nu, det känns riktigt skönt.

Påskfint i mitt köksfönster.

 

Håller på att testa min nya kamera, det är verkligen bra. Hoppas bara att det är någon som vill köpa min gamla, ska försöka få Cicci att ta den. Jag vill så gärna att hon ska börja blogga och upptäcka vad roligt det är.

I går var Petra och Dante här och hälsade på. Jag var ledig så vi fick rå om varandra nästan hela dagen. Dante är otroligt snäll, riktigt nöjd med tillvaron. Han växer så det knakar.




Dante 6 veckor gammal.

 

Tova var påskkärring på dagis.




Nej nu har jag inte tid att sitta här framför datorn längre. Kent slutar redan klocka 13:30 och då ska jag ha hunnit steka köttbullar och packat ihop det som ska med till stugan.

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk.

 


RSS 2.0