Nu har vi skaffat Thaitelefon

Vi har nummer
+66 (landsnummer) 806492980

Vi fick inte till laddningen pa telefonen men nu fungerar det. Ring oss garna, har du utlandsprisplan hos Telia ringer du for bara 69 ore i minuten.

Sitter nu vid datorn pa hotellet och det fungrar inte bra att lagga over bilder. Typiskt,  har jag over 500 kort i kameran och programvaran tar med alla bilder, det gar inte att valja ut bara enstaka. Jag lagger ut bilder fran en annan dator i morgon.

I gar var vi pa Katastanden och badade hela dagen, sedan var vi till Fredrik med leveransen till honom och sa at vi middag dar. Det blev en tidig kvall, vi lade oss med varsin bok redan 21,30.

I dag har vi akt moppe till Patong och varit pa shopping. Det blev inte sa mycket handlat men det var anda en bra utflykt.I kvall ska vi pa Phuket Fatansi och se deras enorma elefantforestallning.

Jo da morfar, din halsning kom fram.

Ha det bra alla dar hemma, vi aterkommer.

Ellen star har bredvid mig och hon halsar till er alla att hon badar och har det bra

PoK







Antligen Thailand

Eller hur Ellen....

Tank sa du har vantat pa att det skulle bli den 28 oktober, ja aven vi har naturlitvis langtat. Men nu ar vi antligen pa vag.



Har sitter Ellen pa Arlanda och vantar.  Vi fick vanta manga timmar men hellre det an att vara orolig for eventuella forseningar.

Vi kom fram i gar kl 07.00 lokal tid. Hela dagen och kvallen kampade vi och holl oss vakna for att komma in i den nya tidsrytmen.

Pa kvallen efter middag var Ellen och jag och fixade vara hander och fotter.



Har sitter vi och bara njuter, det tog drygt en timma och jag var sa trott sa jag somnade til flera ganger.



Ellen fina fotter



Ellen och den som fixade hennes hander och fotter. Det ar otroligt vad alla ar trevliga, jag forstar inte att dom orkar le mot alla turister. I gar nar i akte fran flyget till hotellet berattade reseledaen att dom till o med ler och sager OK nar dom ar arga, med vid dessa tillfallen haller dom int vad dom lovat.

Vi avslutade kvallen som vi ofta gor har nere, med en irich hos Elvis. Det ar sa trevligt att sitta dar, underbara manniskor och bra musik. Hos Elvis far alla vara med, till och med forsaljarna som oftast ar portae pa andra stallen. Har sitter Kent och Ellen med varin hatt, ditsatt av en forsaljare.



Klart att det blev affar.

Vi akte tillbaka till hotellet ganska tidigt och somnade ovaggade. I dag ska vi aka moppe till Kata, vi hyrde en som vi kan aka pa alla tre, sjont jag vill helst inte kora har nere med vanstertrafik.

Som du sakert vet har jag dyslexsi, brukar vara noga och kolla vad jag lagger ut sa att det inte ar en massa skrivfel. Jag tar semester aven fran dyslexsin sa du far ha oversende med mina skrivfel.

I dag ska vi kopa Thaitelefon, meddelar nummret. Glom inte att bestalla utlandsprisplan.

Ha det bra alla dar hemma.

Puss och Kram, vi hors.


RSS 2.0