Lökken

Lökkens strand.

När vi kom hit i går åkte vi genast ner till stranden. Det är så fint och annorlunda här. Alla kör ner sina bilar, cyklar, husbilar och husvagnar ända ner på stranden.

Så gjorde även vi trots att Kent var orolig för att köra fast. Bilen är inte så lätt att hantera på mjuka underlag, tur att vi inte har för avsikt att köra runt med den på vintern.

Vi parkerade (efter lite slirande i sanden) på ett bra ställe och tog fram vår möbler. Jag trodde att vi skulle stanna där över natten men det hade inte Kent lust med. Han ville efter några timmar att vi skulle åka upp på en camping som ligger alldeles i närheten.




Här ser man stranden som är otroligt lång med massor av bilar och många små badhytter i rad.  Det var klarblå himmel så vi fick lite färg på oss.



Här kommer glasskiosken, dragen av en traktor. Det gäller att inte stå handfallen och vänta på kunderna.

När vi varit på stranden fram till middagstid ville Kent åka. När vi väl kommit därifrån insåg jag att det inte varit så vilsamt för honom, han var säker på att vi skulle köra fast och kunde därför inte koppla av ordentligt. Det är skönt att vara som jag är, vadå köra fast, varför vi. Det ordnar sig alltid, eller hur.

Nu ska vi cykla ner på stranden, det blåser lite i dag så det är säkert inte lika gassande varmt som i går.
Vi stannar här i Lökken en natt till, vädret styr. När eventuellt regn och svala vindar kommer åker vi vidare ner mot Tyskland. Hur det blir sedan det får vi se.

Ha det bra, vi hörs och syns.



Kommentarer
Postat av: cecrud

Ser helt underbart ut! Ha det bäst =D //Cecilia

2011-07-07 @ 22:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0