Kata

Hej igen. Roligt med sa manga kommentarer. Ja nog kan jag forsta att ni langtar tillbaka till Australien med tanke pa vadret. Jag trodde att vi fick var sno ranson i julas men det verkar som det finns obegransat i ar.

I gar hade vi en skon dag i Kata. Nu har vi fatt lite farg pa oss sa att vi inte behover vara sa forsiktiga for solen.



Har sitter Kent i solen och njuter.

Kata har manga fina resauranger nere pa strande. Det ar en fordel mot Karon dar man far ga valdigt langt om man vill ata pa en strandrestaurang.



Maten smakade jattebra, nu borjar vi langta pasta och ketsup. Jag vet inte varfor vi alltid langtar det har nere, det ar val kanske nagot som fattas i kroppen.



Vy over stranden i Kata



Vy fron var terass.

Vi hade bokat bord pa 2 Viking till deras lordagsbufe. Det ar verkligen vard sitt pris pa 249 THB. Det satt ett par vid bordet intill vart. Dom at som bara riktiga snalisar kan gora, hur mycket som helst och sa delade dom pa en flaska vatten. Hur kan man bara gora sa. Fy hoppas att dom inte var svenskar, Kent sa att han horde att dom pratade finlandssvenska.



Visst ser det gott ut.



Som alltid traffade vi Ragnvall dar. Det ar en norsk foredetta sjoman som har bott i Thailand i manga ar. Han har levt ett mycket hart liv.  Forsta aren nar vi traffade honom var han alltid onykter men otroligt snall och trevlig. For drygt ett ar sedan gjorde han som han sa - Ett livsavgorande val. Numera ar han en aktiv nykterist som gar och cyklar lang strackor varje dag. Men som tidigare ar han alltid med pa festerna men skalar numera bara i sodavatten. Han ar beundransvard.



Matt och belaten utanfor 2 Viking.

Vi gick vidare ner mot centrum och gick in pa Orchid. Dar har dom Karons godaste latte. Vi satt dar ett tag och blev lite nostalgiska och pratade om Petra med familj som var med oss har nere i fjol. Dom bodde da pa Orchid.
Petra, Peter och Tova, langtar ni tillbaka.



Kvallen slutade ganska tidigt sa vi var uppe tidigt i morse.

I dag blir det bad har nere pa stranden och pa eftermiddagen packning infor var resa till Chiang Mai i morgon.

Troligast blir det middag i var lagenhet med Kjell och Lisbeth  i kvall. Menyn kommer att besta av silltallrik till forratt och Sibylla varmkort till varmratt. Later det inte som en kanonmiddag, det tycker vi i alla fall.

Ha det sa bra allihopa, vi langtar efter er.


Kommentarer
Postat av: Megan

Kul att följa er på resan. Hoppas det blir bra nu när ni drar till Norra delen av landet. Gör en dagstur till Triangeln där ska man bara ha varit.

Va duktig ni är att komma ihåg olika ställen från tidigare semestrar.

Här har vi haft politiker debatt på TV under kvällen

ganska tråkig...

2010-01-31 @ 22:20:27
Postat av: Ellen!:)

Jag saknar er mormor o morfar!

Jag älskar er det ska ni veta.

hoppas ni har det bra.

hejdå ses då ni kommer hem.



//Ellen Jansson.



ps: ni är en blomma i mitt hjärta o den kommer alådrig vissna. jag lovar er!

2010-02-02 @ 09:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0