I kväll fungerar inte min dator som den ska

Jag sitter här och ska blogga med det går så långsamt, undrar varför.

Jag gör ett nytt försök, hade skrivit ganska mycket men allt bara trillade bort. Hur som helst så har jag haft en skön helg. Det har varit pyssel inför advent och många barnbesök.


Måste berätta vad min buse till son gjorde i går kväll. Klockan var runt 23:30, vi hade gått och lagt oss och jag med mina hörselproppar väl instoppade. Jag vaknade av att min mobiltelefon ringde bredvid sängen men när jag svarade så hade det kopplats ner. Då hör jag att det ringer på Kent telefon och springer upp och svarar. Jag blir orolig när det ringer den tiden på natten, jag tror alltid att något har hänt. I andra ändan var det en tjej som frågade om vi hade varit i Härnösand på dagen. Ja visst sa jag, vad gäller det. Hon påstod att hon sett sin systers leguan (ödla) hoppa in i vår bil. Hon försökte stoppa oss men vi såg ingenting. Jag tänkte det här är inte sant, men nyvaken som jag var fick hon prata på. Hon ville att jag genast skulle gå ut och kolla bilen, när jag sa att det inte var aktuellt den tiden så sa hon att den fryser ihjäl om du inte tar in den. Skulle jag orsaka det ville hon ha 5000 kronor av mig. Jag tog hennes alla uppgifter, här hon angav sitt mobilnummer och sa Mickes nummer så fattade jag ändå ingenting. Jag försökte avsluta samtalen men hon var påstridig om ersättning, då säger jag.
Hörredu! Jag är faktiskt jurist, jobbar som advokat och vet att du inte kommer någonstan med mig. Hur dum får man vara. Jag gick och lade mig igen och sa till Kent som också vaknat. - Vad va det där. Efter en stund ringde Micke och ni kan ju förstå att han skrattade och att jag kände mig hur dum som helt. Ja så kan det gå när man är nyvaken, :-(  Den som ringde var en bekant till Micke och Line, där satt dom och hade roligt på min bekostnad. Ja ok, det kan jag väl ställa upp på. ;-)



Hur som helst vaknade vi utvilade trots nattens fadäs. Ellen och Elsa ringde och ville komma på besök, dom är så stora nu så dom ringer själva och bestämmer. Vi hade planerat att sätta upp utegranen i dag så det passade bra. I fjol när vi satta upp utegranen tog vi en från stugan, den var så hemsk så i år hade vi bestämt att köpte en fin gran i stället.



Här hjälper flickorna till med belysningen, tyvärr fick vi inte igång lamporna. Det var säkert något glappt, man ska inte köpa dom billigast grejerna för dom håller så dåligt. Vi får åka och köpa nytt i morgon.



Dom stannade kvar och åt adventsmiddag med oss, det var inte så märkvärdigt. Jag hade gjort fläsksnitsel för det går alltid hem hos barnen.

När det var dags för dom att åka hem fick vi kaffefrämmande av Cicci, Tomas och lilla Alfons.



Här sitter flickorna med sin lillebror Alfons.

Innan dom hade åkte ringde telefonen och det var Tova som ville komma till mormor och morfar och bada. Det kan man ju inte säga nej till.



Här sitter Tova nybadad och fin och äter kvällsmacka.

Ja det har varit full rulle i helgen, men det är bara kul. Nu ska jag sätta mig och planerar kommande vecka som innehåller 4 resdagar. Tisdag och onsdag är jag i Göteborg och tordag och fredag i Luleå. Jag brukar inte vara borta så mycket på veckorna, oftast bara 2-3 dagar. Det är helt ok, jobbet är jättekul nu igen när orken har kommit tillbaka.

Trevlig vecka.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0