Vilken helg............

Vilket underbart väder

Jag kan inte minnas att jag upplevt sommarvärme här hemma redan i slutet av april. Nu i helgen visade termometern över 20 grader i skuggan, det är helt otroligt.

Vi har hunnit med så mycket nu i helgen. Vi har krattat vår lilla tomt, gödslat gräsmattan som är full med mossa och planterat blommor. 

Vi har också hunnit med att fira två födelsedagsbarn. På lördag var det Niklas som bjöd till fest, han fyller 18 år och det ska naturligtvis firas. Vi var där stora delar av släkten. Mats hade fixat massor med goda pajer och sallader. Frida hade bakat både tårtor och annat kaffebröd.



Dennis verkar glad över det som bjuds.



Här är det köbildning i köket.



Niklas har presentöppning. Det var många platta paket, hoppas att du blev nöjd ändå. Det är inte så lätt att handla till en 18-årig kille.

Tack Niklas för en jättetrevlig fest.

På söndag var det Mickes tur. Han fyllde 34 år den 22 april men valde att fira det nu i söndags. Vi var där hela ligan utom Tomas som hade oturen och måste jobba.




Micke öppnar paket.



Line dukar fram i köket.

Vi var också ner en sväng till stugan. Där hade inte sommaren kommit lika långt, det tar alltid så lång tid innan snön försvinner där. Det går säkert inte att kratta hela tomten nu till Valborg heller.



Den här bilden är tagen nu i helgen. Det är svårt att tro när gräsmattan fortfarande är helt snötäckt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0