Nu har jag hittat ett internetcafe som trivs med min kamera

Det regnar......

Bade i gar och i dag, det ar vi inte vana vid. Det spelar ingen roll, vi roar oss och har det bra anda.

I forrgar nar vi var och badade i Kata tog Ellen och jag massage pa stranden, det var hur skont som helst.



Har ligger Ellen och myser

I gar var vi till Patong pa dagen, vi shoppade lite pa ett stor shoppingcentra, heter Jung Sailon (struna i min daliga stavning :). Vi tog moppen dit och hade tur for vi fick ingen regnskur over oss.

Pa kvallen var det dags att besoka Phuket Fantasi, det ar som ett enormt tivoli (utan karuseller) hur fint som helst. Vi at middag dar, det var en typisk thaibuffe. Det passade inte Ellen riktigt som annars gillar Thaimat, hon hittade en nudelsoppa som var bra och sa at hon massor av frukt. Hon njuter har av alla goda frukter.



Har star hon och frossar vid fruktfaten.

Klart att aker man till Thailand sa maste man ju bara rida elefant. Vi tycker inte om att aka pa elefantsafari, jag ar sa radd att det ska handa nagot. Men att rida pa Phuket Fantasi ar helt ok.



Ellen och Kent pa elefantryggen.

Klockan 21.00 startade den stora forestallningen, det ar en enorm show med massor av manniskor och djur, framt elefanter men aven bufflar, hons, getter och faglar. Mycket haftig att se.

Klockan 22.30 kom var taxi och hamtade oss. Aven denna kvall somnade vi ovaggade.



Har kommer tva bilder fran forrgar. Nar vi hade varit till Karlsson och atit gick vi till ett stalle som har fiskar som ater pa fotterna. Ellen hade sett det pa bild fran i fjol nar vi var har och ville testa nu. Hon var lite tveksam men modig som hon ar stoppade hon ner fotterna till fiskarna.



Har ser man hur fiskarna ater pa Ellens fotter.



Nu ska vi packa moppen med badklader och aka i vag. Just nu ar det rengrock pa men kan handa skiner solen upp och da blir det sakert ett dopp i dag ocksa.

Puss o Kram till er alla dar hemma.

Annica, Kent och Ellen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0