Skön helg

Den här helgen har verkligen varit bra.

Vi har varit tillsammans med familjen och bara tagit det lungt. På fredagskväll var det meningen att vi skulle åka in och titta på Jacob som tillsammans med sin kompis Albin levererade matchbollen på sina motorcyklar. Det var Dragons hemmamatch, dom  mötte Solna. När jag pratade med Micke på fredag eftermiddag så sa han, - Åk inte in dom kommer inte alls att köra länge. Stanna hemma och ta det lungt i stället. Ja det var vad vi gjorde, vi åt räkor och tittade på Så ska det låta. Det blev en tidig kväll.

Petra och Tova åkte och tittade på Jacob, bilden har jag tagit från hennes blogg.




Farmor skulle ha varit jättestolt om jag varit där. Det är Jacob som kör den första cykeln. 

På lördag förmiddag ville Petra och Peter att vi skulle vara med Tova. Dom skulle förbereda för hennes 4 års kalas som skulle börja kl 13.00.

Det passade jättebra, vi hade inte köpt hennes present utan planerat att hon skulle följa med och välja en ny cykel själv. Vi åkte ner till vår lokala handlare här i Njurunda, när vi stannade där sa Tova - Vi behöver inte gå in här jag har redan fått en innebandyklubba. Nu hade vi ju lite andra planer, där hittade Tova en fin flickcykel. Hon blev jätteglad.





Jag kommer att tänka på en händelse för många år sedan. Petra ville promt ha en ny cykel men tyvärr fanns det inte pengar till det i våra gömmor. Mormor som alltid ställde upp för alla tyckte att - Visst skulle hon ha en ny cykel. Mormor och Petra tog bussen till Lindbloms (där vi köpte Tovas cykel i lördags) och där fick hon välja ut den cykel hon ville ha. När affären var uppgjord bad Mormor att få låna telefonen. Hon ringde och beställde en taxi och cykeln tog dom i taxibilens bagagelucka. Hos Mormor fanns det inga hinder, där fanna bara möjligheter.

När vi kom tillbaka till Petra hade många av Tovas gäster redan kommit. Det blev ett riktigt barnkalas med hela släkten och massor av goda bakverk.





I dag söndag har vi bara tagit det lungt. Vi åkte ner till stugan och tittade till och sedan var vi ute i det fina vädret och gick drygt en timma. Det var så härligt, sol och fågelkvitter.

Nu väntar en ny arbetsvecka, härligt att ha ett jobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0