Theo

Teho har flyttat till mormor i himlen.

Veckan för midsommar fick vi ta bort vår lilla vovve som vi haft i nästan 13 år. Han har haft hjärtfel hela livet, ett blåsljud som han inte har besvärats av. Nu ca en månad för midsommar blev han så dålig, hostig och trött. När vi åkte till doktorn med honom fick vi en chock. Han var mycket, mycket dålig. Hjärtat var kraftigt förstorat och han hade vatten i lungsäckarna. Det blev både vattendrivande, hjärtmedicin och ett besök hos en hjärtspecialist. Tyvärr blev han bara sämre och sämre så vi måste ta det svåra beslutet.







Kent ville åka själv med honom till vetrinären. Dom hade gjort det så fint, lagt en skön fäll på bordet och tänt levande ljus i rummet. Naturligtvis var det inte är lätt stund för någon av oss, allra minst för Pappa Kent som var med honom.

Han var så klok och fin, det verkade som han förstod allt vi sa. När vi skaffade Theo hade vi ingen erfarenhet av hundar, vi uppfostrade honom på samma sätt som med barnen. Han var så lydig, gjorde allt vi sa. Vi kunde tom gå med honom lös på stan, han var aldrig många meter ifrån oss.

Ha det så bra lillgubben, jag vet att mormor tar väl hand om dig. Hon välkomnade dig säkert med nystekt pannkaka som hon så ofta gjorde.

Tack för den tid vi fick tillsammans. Vi ska inte skaffa någon ny vovve, pappa kommer att hålla det löfte han gav dig din sista dag tillsammans med oss.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0