Norrfjärden

Camping i Norrfjärden i norra Hälsningland.

När vi kom hem efter några dagar i Bergafjärden kände vi att vi ville ut igen. Ingen av oss hade lust att vara hemma eller i stugan.

Vi åkte ner till Norrfjärden som vi åkt igenom så många gånger men aldrig stannat till vid. Jag hade läst i en reklamtidning för Kustvägen att det fanns en camping där. Vi tog med oss Tova och åkte ner på tisdagskvällen. Vi blev verkligen glatt överraskade, oh så fint det var där.

Det fanns mycket riktigt en liten camping där som låt otroligt fint alldeles vid vattnet. Det var en obemannad camping där information fanns att läsa på en skylt. Det kostade 100 kr per dygn inklusive el. allt utom ett kök fanns. Betala gjorde man i en postlåda eller på Cafét intill.




Här sitter vi och äter, det är ganska enkle mathållning i bilen men alltid smakar det bra. Här var det spagetti och köttfärssås som stod på menyn.




Tova diskar efter middagen.

På onsdag skulle vi cykla och se om vi hittade någon badstrand. Det fanns en mycket fin sandstrand och den var bara på andra sidan om en backa, ca 200 meter från campingen. Tänk att vi har haft stuga i drygt 25 år bara två mil från Norrfjärden och aldrig upptäckt vad fint det är där.




Tova och jag på väg ner till stranden



Det var inte det allra bästa vädret och vattnet kändes kallt så något bad det blev det inte.



Petra och Peter kom ner på onsdags eftermiddag och hämtade Tova. Det hände inte så mycket så hon tappade tålamodet, hon ville hem till Maria och rida på hennes hästar.

Här sitter vi framför Café Skäret som är ett litet cafe alldeles vi bryggorna. Dom har öppet 18 - 21 på sommarkvällarna samt på helgerna. Vi gick dit och tog en fika på kvällen. Dom hade massor av hembakt bröd, många sorter som jag känner ingen från mammas kakfat. Det var också otroligt billigt, 60 kr för två kaffe och 4 goda mjuka kakor.  Jag kan verkligen rekomendera en utfykt till Norrfjärden en solig sommarkväll.

Det var inte sista vistelsen i Norrfjärden, det var vi båda överens om när vi åkte hem på torsdagsförmiddagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0