Husbilssemester

Äntligen..................

Jag har längtar i många år efter en egen husbil men det har aldrig blivit av, dom är ju inte helt gratis. I år gick budgeten ihop och det blev affär. Vi är så helnöja, allt funkar jättebra.

Den är nästan ny, har bara gått drygt 600 mil. Tyvärr upptäckte vi en skavank på vänstersidan bak, hoppas att den inte ingår i köpet Peder.






Vi åkte iväg i söndags, tog det lugnt och gjorde första stoppet vi Tönnebro där vi sov så gott. Det är inte likt oss, vi brukar bränna ner till västkusten första natten när det är semester efter Sveriges vägar för att ha den långa sträckan avverkad.

Dag två åkte vi till Gävle där vi träffade Petra, Peter och barnen som var på hemväg efter två veckors hurvagsns semester. Vi tillbringade kvällen tillsammans på en fin camping utanför Gävle, Bönan heter stället. Det var så kul att träffas, två veckor utan varandra känns väldigt långt.



Tova, Petra och jag myser när vi träffas igen.



Kent, Dante och Tova slappar efter frukost.

När vi skildes åt på förmiddagen fortsatte vi mot Stockholm. Vi åkte gamla vägen via Östhammar där vi stannade och strosade runt. Vi åt lunch i bilen.




Kent bänkad för lunch.

Sedan åkte vi vidare, vi hade bokat plats på Vaxholms camping. När vi kom fram blev vi besvikna, campingen ligger ca 2 kilometer från centrum. Det var inte vad vi hade planerat vi som tänkte åka båt ut till öarna i skärgården. Vi hade hoppats att det var prominadavstånd men så var det inte, det får blir cyckel in till båten i morgon förmiddag.

Nej nu är det dags att göra kväll, Kent ligger redan och läser.

Ha det bra alla där hemma.

Soliga, varma hälsningar från oss.


Kommentarer
Postat av: Anna

Nej men har ni varit här i krokarna? Åker ni förbi här på hemvägen kan du väl höra av dej så får ni eller jag bjuda på en kopp kaffe :) Kram.

2010-07-24 @ 12:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0