Gatufesten 2010

Gatufesten

Inger och Patrik från Stockholm var här uppe i Sundsvall i veckan. Då blev det naturligtvis gatufest. Vi hade inte planerat att gå på festen men ändrade oss på torsdagseftermiddagen. Vi skulle jobba dagen efter och då är det kanske inte så lämpligt att köra bil på morgonen.  Vi ringde till Grand Hotell och dom hade lediga rum så där tog vi in. Kändes riktigt lyxigt, men det är tillåtet ibland.


Clarion Collection Hotel Grand


Vi fick ett rum på översta vångingen, det var ett riktigt fint rum. Det är inte så ofta man sover på hotell i sin egen hemstad. Däremot äter vi ofta frukost på hotellen på helgerna.


Clarion Collection Hotel Grand


Vi började kvällen med middag på hotellet. Därefter åkte vi ut till Siv och Eriks båt där Inger och Patrik redan var. Vi hade en mycket trevlig stund med dom i båten, snacka om båt. Det är som en stor husbil på vattnet, allt fanns ombord. Jag förstår att dom trivs i den.

Sedan blev det gatufest på stan med Parik och Inger. Vi bänkade oss i god tid för att se när Ständut Black spelade. Dom har spelat här i många år och alltid är det lika bra.




Den här killen kan lirar fiol så till och med jag tycker att det låter bra. Fiolspel med riktigt ös så man inte kan sitta stilla.






Kent och Patrik. Kent diggar loss som bara den, han trodde nog ett tag att han var på någon rockkonsert.



Inger sjunger så det svänger.

Vi hade en kanontrevlig kväll som faktiskt slutade ganska tidigt, runt midnatt gick vi och lade oss.

Tack Patrik och Inger för en trevlig kväll.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0