Restaurang besok med skolbussen

I gar formiddag var vi runt och tittade pa hotellalternativ till var nasta resa i november. Vi hitta nagra bra med fina poolomraden. Vi far se vad det blir.

Vi lag ocksa pa stranden i Kata nagra timmar. Den stranden ar mer langgrund an den har i Karon.

Pa kvallen skulle vi aka till en restaurang och ata BBQ buffe. Stallet heter Kata Grill 3. Vi var ett gang pa 15 st och nya agaren pa Nice Residence hade pratat med en kille som bor tvars over gatan om han kunde skjutsa oss med skolbussen som han vanligtvis skjutsar skolbarn i. Det var inga problem, vi belv upphamtade kl 19.00 och skjutsade tillbaka kl 22.00. Det ar service det.






Det ar inte sa mycket till sakerhet for barnen i de Thailandska skolbussarna. Titta pa plaststolarna langt fram som vara ar fasta genom en forsankning for stolsbenen i en brada. I ovrigt var det langbankar i bussen.



Maten var mycket god och billig. Har fanns allt som man kan langta efter. Vad sags som korv pch potatismos med riktigt god hemlagad senap. Det var hojdpunkten i middagen sor dom flesta. Mang av dom som var med ar har nere hela vinterna.



Har sitter Kent nojd och belaten.

I dag ska vi flytta bort till Kata. Niclas som ager restaurangen dar vi bor har ocksa ett stalle borta i Kata. Han vill att vi ska flytta sa att han kan ta in ett stort sallskap med nagra i bl.a var lagenhet. Det ar helt ok, kan vara trevligt att byta miljo.

Jag ska ocksa akta tillbaka till dr i dag. Min hosta vill inte ge med sig, det ar hopplost pa natterna. Jag hostar sa jag for huvudvark. Men i ovrigt ar allt bra.

Kram till er alla dar hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0