Nu ar det sista dagarna

Jag har hemlangtan.

Det ar ju inte sa konstigt nar vi har fatt en ny familjemedlem dar hemma. Har ar varldens sotaste har vi hort. Pa fredag far vi antligen traffa honom och alla andra dar hemma.



Har ligger sotnosen och sover. Jag undrar om han har lite gulsot han ser ju nastan ut som han har varit har i Thailand med oss.

Vi har naturligtvis inte stannat upp helt och hallet pga hemlangtan.

I forrgar var vi upp till Bang Tao, vi har varit dar tidigare men korde jattefel. Vi var inte framme pa stranden farran klockan var nastan 14,00.

Det ar valdigt fint dar uppe men lite for lungt for var smak. Det ar mest bara hotell, inte sa mycker barer och restauranger. Badet var underbart.





Bilder fran standen i Bang Tao.

Kent ar den typiska turisten ibland. Ska leka och testa det mesta som finns. Tidigare har vi sett honom med elefanter, tigrar och ormar. Nu var det en varan som stod pa tur. Allt kan dom tjana pengar pa, detta foton kostade 100 THB.



Som det ser ut pa Kent var det vart varenda peng.

I dag har vi shoppat presenter till dom dar hemma. Vi akte en tur med mobben till Patong. Det ar helt suverant att ha moppe hela tiden, man aker bara dit man vill och nar man vill. Nar vi handlat fardigt var vi till Orchid hotell och tog en latte, dom har Karons basta.



En riktigt god latte.

Vi kommer troligast att bo pa Orchid nar vi aker ner med Ellen i november. Det ar ett kanonhotell med stora poolomraden, perfekt for barn.





Hall med om att det ser fina ut och barnvanligt.

Nej nu star Kent och hanger over axeln pa mig. Han ar hungrig och vill ga och ata.

Ha det bra dar hemma.

Massor av kramar.

Kommentarer
Postat av: Petra

Åh vad pappa är söt!!!

Här hemma har vi det bara bra. Vi längtar så himla himla mycket tills på lördag..

massor med kramar

2010-02-18 @ 13:55:59
URL: http://pelinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0