Varför måst det vara så himla kallt

Och just när vi är borta

Vi var ner till stugan härom kvällen för att kolla upp så att var under kontroll där. Naturligtvis hade vattnet frusit. Vi har alltid värme på för att kunna åka ner när vi känner för det. Men vad hjälper det när termometern visar -25 och mer. I går kväll åket ner, tänkte vara där i helgen och fixa problemet. Kent tinade upp pumpen och ganska snart kom den igång. Härligt tänkte vi - Då var problemiet löst, men så enket var det inte. Det kom inget vatten, troligast har det frusit i ledningen mellan brunnen och huset. Varför lade inte vi ner värmekabel, jag det är lätt att vara efterklok men det har ju fungerat alla år tidigare. Vi har planerat att tillbringa påsken där men det får vi säkert ändra på. Det visade sig att det inte var inte nog med vattnproblemet, även avloppet hade frusit. Undra när vi kan börja vara i stugan igen, midsommar kanske.

I dag kom Peter, Tova, Tomas och Ellen och några kompisar ner på skoter. När dom är ute och åker kommer dom ofta in en stund och hälsar på. Hur kul var det i dag, inget kunde vi bjuda på. Dom kunde inte ens låna toaletten.

Vi packade ihop all god mat vi tagit med, fick också ta med det odiskade porslinet hem.  Jättetrist, vädret var underbart solen sken ute, man vad hjälper det när inget fungerar inne.



Nu glömmer vi det problemet och åker ut på shopping i stället och köper något onödigt så blir vi säkert på bra humör igen.



Vi hörs och ses.

Kommentarer
Postat av: Petra

Nu väntar jag med spänning på en uppdatering.. :)

2009-03-06 @ 13:59:08
URL: http://pelinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0