Vad gor man en regnig dag

I gar regnade det som himlen var oppen....

Hela formiddagen. Vad gor man da, jo man aker pa shopping. Vi hyrde en taxi mellan kl 11 - 16. Akte till Tesco Lotus som ar ett stort varuhus. Kent sager att det ar som Coop OBS dar hemma, jattetrist. Det ar det inte alls, vi handlade en hel del. Det fanns det som passade Kent ocksa.

Nar vi hade varit dar nagra timmar klarnade det upp. Da akte vi till Phuket Zoo som Petra garna ville visa Tova. Vilket hemskt stalle. Dar kan man prata om djurplageri i stora matt. Djuren hade jattesma burar eller var fastsatta med kedjor.

Vi var och tittade pa en apshow. Ena apan var sa radd sa det verkade som den hade nagot tixs. Sa fort den blev tillsagd att gora nagot sa darrade han till i hela kroppen.

Det fanns manga elefanter, alla fastsatta med en kedja pa ca 1.5 meter. En stor tiger gick omkring i en bur som var max 3x4 meter.

Nej usch det var inget trevligt zoo.





Nar vi akte darifran bad vi var chauffor att ta vagen sin gor via Phukets sodra uppde. Dar finns det en utsiktsplats med en enorm utsikt over Nai Han, den basta stranden pa on. Synd att det inte ar sa mycket som hander dar nere, vore det lite mer fart skulle vi sakert hyra nagot dar nere.


Petra, Peter och Tova med Nai Han i bakgrunden





Nej nu ska jag inte sitta har langre. Vi ska aka till Kamala och bada i dag.

Ha det bra alla dar hemma 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0