Sista baddagen med Petra, Peter och Tova

I kvall aker dom hem

Vi har varit i poolen pa deras hotell hela dagen i  dag. Tova skulle fixa haret, gora massor av flator med parlor i. Hon var jatteduktig. Hemma ar det nastan omojligt att kamma haret pa henne. Hon ar sa harom sa att hon bara skriker. Dar satt hon tyst i over en timma medan dom flatade.
Ordspraket   - Den som vill vara fin, den far lida pin. Det stamde verkligen pa henne i dag.

Sot som attan blev hon i alla fall.



Sedan var det poolen som hagrade en sista gang for i ar. Tova har verkligen blivit ett litet vilddjur i vattnat. Nu hade hon kommit pa att hon skulle dyka ocksa. Med sina armringar pa var det inte sa latt att komma ner under ytan, men en liten bit ner gick det i alla fall.


 
Tova och Peter i poolen


Morfar, Tova och Peter


Tova vid delfinerna

Visst blev hon fin i sina nya flator.

I kvall ska vi vinka av Petra med familj. Dom aker harifran klocka 20:05. Det kommer att blir trist for vi har verkligen haft trevligt tillsammans. Kanske skont ocksa, Kent och jag far ta det lugnt nagra dagar innan det ar dags for oss att aka hem.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hon är som en liten docka :) Ni ser ut att ha haft det jättebra med familjen därnere. Passa på att vila ordentligt de dagar som är kvar så att du är fylld av energi när du kommer hem! Det kan behövas :) Kram /Anna

2009-02-18 @ 19:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0