Phuket Fantase

Vilken fantastiskt upplevelse

I gar var vi till Phuket Fantase som ligger i Kamala, ca 9km norr om Phuket. Det var otroligt vackert dar.   Vi hade kopt en helkvall dar tillsammans med Petra och hennes familj. Taxin hamtade pa hotellet kl 17

Forst nar vi kom dit gick vi runt och tittade pa alla vackra hus och utsmyckningar. Vilken kontrast mot Phuket Zoo som var hur sunktigt som helts. Det har vart helt tvart om, otroligt rent och fint inte ett skrap eller en fimp nagonstans.


Forvantansfulla vid entreen


Rokpaus vid en av de fa stallen man kunde roka pa, askopparna var inte manga

Nar vi tittat runt lite gick vi till restaurangen som serverade den buffe vi forbestallt. Det var ett enormt hav till lokal men inte alls trist som en stor fotbollsplan. Den var mycket fint utsmyckad. Dar fanns mat fran varldens alla horn, men som oftast ser det godare ut an vad det ar.


En liten del av den enormt stora restaurangen

Efter middagen strosade vi runt lite. Det fanns en del typ tivoliaktiviteter, Peter kastade boll sa att Tova fick en nalle.
Det var ocksa lite sma upptradanen i parken.


Dans med spretande hander med lang naglar. Typiskt Thai.

Tova och morfar red ocksa pa en stor elefant, jag fotade manga bilder men tyvarr var igen bild bra. Det var sa morkt, sakert ocksa fel installning pa kameran.

Klockan 21.00 startade den stora attraktionen for kvallen. Spelet om Kamala. En enorm teater med massor av aktorer och djur mest elefanter. Det var dans, det var aktobatik, trolleri och en stor avslutning med elefant show.  Lokalen var helt fantastisk, det var effekter och musik som fick alla att ryckas med. Ibland lite skrammande for barn men Tova var inte ett dugg radd. Tyvarr fick man inte fota fran showen, det var strangt forbjudet. Man fick lamna ifran sig sina kameror och kameratelefoner innan man gick in. Jag tanke att det lar val ta en valdig tid att fa tillbaka detta nar sakert 95% av alla har en kamera med sig. Till min stora forvaning gick det jattefort trots att koerna var langa. Man borde kanske tipsa ansvariga for passkontrollen att plocka personal darifran och omskola dom till passkontrollantr for dar gar inte en enda ko snabbt har i Thailand.

Val hemma somnade vi helt uttrottade av alla intryck.

Ha det bra, vi hors igen.

Kommentarer
Postat av: Ann

Vilket ställe! Ser helt enormt ut.. är det alltså ett nöjesfält med zoo och middag med show?? Verkar helt spejsat!;))

Ha det bäst! Kramar från Ann

2009-02-16 @ 22:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0