Patong

Patong och Bangla road.

Eller det sant eller.............
I forrgar var vi till Patong med Ingemar och Gunilla. Dom hade inte varit dar tidigare sa vi lovade att visa dom baksidan av Thailand och Phuket. Naturligtvis maste man da aka till Bangla road. Dar finns allt, jag menar verkligen allt.
- Cigarettsaljarna har allt annat an cigaretter i en lada gomd under cigaretterna.
- Har bjuds det pa gratis ping pong show langst in i granderna. Ar du tveksam visar dom genast bilder pa vad dom menar. Helt sjukt.............
- Har dansar snygga brudar, men vad har dom under kilten. Inte det som vara snygga brudar har hemma i alla fall.



Kent och jag



Ingemar och Gunilla


Vi tog en tuktuk och gick till Ricos som ligger i en grand in fran Bangla road. Det ar den restaurangen som har varit med i programmet Semestersvenskar. Det ar helt ok mat men onodigt dyrt.



Kent, Ingemar och Gunilla utanfor Ricos restauran i Patong

Dar finns ocks Ricos pianobar. Dar upptrader Little Gerhard (snart 75 ar) horde vi. Vi satt dar och tog en drink och lyssnade. Hade var dotter Petra varit med hade hon sagt att det var - Eilert Pilar varning, jag kan halla med. Men gubben ar som sagt gammal.



Little Gerhard underhaller i Ricos pianobar.

Darefter gick vi till en gogo bar. Komersen som ar dar ar inte kul att se, men ska ses och som sagt Ingemar och Gunilla hade inte varit dar. Vi var dar ett tag, gubbarna tog varsin ol.



Stackars tjejer, numrerade var dom ocksa.



Snart var kvallen riktigt sen och vi tog en tuktuk tillbaka till hotellet.

Ja da hade vi gjort den utflykten aven i ar.


Kommentarer
Postat av: Lisbeth & Kjell

Hej!

Det verkar sig likt "därnere". Efter 3 dm snö och -16 ute är det härligt att veta att man är där om några veckor ! Vi var i Hassela i helgen, så vi har skottat och tagit bort snön från ert tälttak, så det är lugna puckar med ert place där.

Kram Lisbeth

2009-02-09 @ 07:32:27
URL: http://annicalh.blogg.se/
Postat av: Ann

Satt igår kväll och kollade på "semestersvenskar" på TV, och där var ju han.. Little G.. Såg precis ut som på dina bilder ha ha!

2009-02-12 @ 23:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0