HEMRESAN

Så var det bara dagen för hemresan som återstod

Helt otroligt vilken personal på hotellet. Vår buss skulle hämta oss redan 06:30, frukosten serveras först fran kl 07:00. Det är inga problem sa dom, vi går upp och fixar frukost 06:00 till er, klart att ni ska äta innan ni åker.


Personalen i restaurangen

Det kändes väldigt onödigt att vi skulle hämtas redan kl 06:30 när vårt flyg inte skulle gå förrän kl 11:00. När vi väl kom fram till Phuket flygplats förstod vi varför. Vi var hela 580 personer som skulle med samma flyg till Sverige och i Thailand går det aldrig snabbt att passera passkontrollen. Vi köade fran kl 07:30 till klockan 10:45 nar vi äntligen kom på planet. Dessutom var ett till plan som skulle avgå kl 10:50 till Arlanda. Helt otrligt vad många Svenskar det ar som reser till Thailand varje år.


Planet som vi åkte med både dit och hem

Vi hade tänkt hinna med en kopp kaffe men det fick vi skippa för allt köande. Att skippa billig Jameson till Irish Coffe var det inget tal om, någon måtta på köandet får det ju ändå vara.



Resan hem gick otroligt bra. Det tog 17 timmar från att vi klev på i Phuket till dess att vi klev av tåget här hemma i Sundsvall. Då hade vi också väntat 3 timmar på Arlanda. Att åka från Stockholm till Sundsvall på en lördagskväll är inte det enklaste. Inga flygavgångar fanns förran på söndag em så det var bara att hålla till godo med tåget.

Vädret var helklart nästan hela vägen. Ingen turbulens alls. Det är både en fördel och nackdel, fördelen är att man somnar så gott när man vaggas i planet. Vi var vaken hela resan både Kent och jag.
Bilder fran ovan, öarna är Similan öarna, ett dykparadis utfanför fastlandet vid Koh Lak.







Borta bra men hemma bäst trots kyla och mycket snö.
Vi somnade omgående efter att ha ätit lite korv och räksallad, korv är det vi saknar mest när jag är i Thailand.

Vi får se, ev blir det en resa igen nästa år. Det beror på om ekonomi och jobb tillåter det.

Tack Thailand för i år.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem :)

2009-02-22 @ 12:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0