Dagarna gar och vi bara mar, sa himla bra!

I gar hade vi en skon baddag med Marie och Kennet har pa stranden i Karon. Det ar sa skont nu nar huden har blivit van vid solen sa att man slipper skydda sig i skuggan hela tiden. Carro var inte med, hon har ont i halsen.
Petra med familj var pa utflykt till bl.a Big Budda som ar en jattestaty inte langt harifran. Dom hade hyrt en taxi i 4 timmar som korde dom dit dom ville aka. Det gar otroligt bra med Tova, hon stors inte alls av varmen eller solen.

Pa kvallen akte vi bort till Dansken och at. Det ar bra mat men ack sa dalig service. Men vad gor val det att man far vanta en stund nar man har fyra veckors semester.



Hela ganget hos Dansken

Sedan gick vi till Elvis som sjunger och underhaller pa en jattetrevlig restaurang. Tank dar har han statt varje dag sa lange vi kan minnas.  Tova ar en riktigt harlig ungen, hon ville dansa hela tiden. Morfar och jag fick turas om att dansa med henne.



Morfar och Tova dansar hos Elvis.

Vi tog en langprominad hem. Pa vagen traffade vi Monica och Ero. Dom skulle ta lokalbussen in till stan i dag pa morgonen och handla pa den lokal matmarknaden. Jag avundas dom som bor sa att dom kan laga egen man. Jag blir sa less pa att ga ut och ata varje kvall. Varje ar sager vi - Nasta ar ska vi hyra ett hus eller lagenhet. Tyvarr har det inte blivit sa annu. Vi far se om vi lyckas med det nasta ar, om det blir nagon resa da.

Nu ska vi ta moppen och aka och ata en frukost pa Karon Cafe. Vill inte ha dom har torra rostade frallorna med sylt en dag till, kanns det som i dag i alla fall.

Sedan blir det troligast pa stranden i Nai Harn vi tillbringar resten av dagen.

Ha det bra trots kylan som kommit, sag i mail att det ar ca 20 minus dar hemma.

Kramar fran oss alla har nere.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0