Batresa tillbaka till Phuket

Vis av erfarenhet

Av att aka minibuss valde vi att aka tillbaka till Phuket med bat. Vi blev hamtade vi hotellet kl 15.00 och bussade till piren vid Au Nang. Efter att ha vantat dar ett litet tag fick vi aka longtail bat ut till farjan som skulle ta oss vidare till Phuket. Det var en ny upplevele att bli omlastad ute pa havet. Resan gick mycket bra. Tova sov nastan hela tiden. Val  framme i Phuket blev vi bussade till vara hotell.



Kent o Petra


Tova och jag


Petra, Peter och Tova som sover sott


Snart framme i Phuket


Hamnen i Phuket stad.

Det ar en upplevese bara att ga i land, man far ga over flera batar innan
man antligen nar kajen.

Trotta efter tva intesiva dagar somnar vi alla ovaggat.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ni ser fortfarande ut att ha det fantastiskt galet bra! Här i Hamrånge har vi 10 grader kallt och en meter snö :( Saknade dej på kickoffen! Det var riktigt bra ordnat och stället vi var på var verkligen superfint :) Ha det så gott! Kram.

2009-02-10 @ 19:33:47
Postat av: Kreativa tankar

Det här sättet är lika bra som en resedagbok. Skillnaden är att du måste marknadföra den innan du åker, i resedagboken får alla som du valt ut ett mail när det skrivs nått. Jättekul att följa er resa man riktigt ser va mormor njuter av att vara mitt i familjen...... Här är det verkligen vinter, det har kommit massor av snö o varit riktigt kallt ändå upp mot 18 minusgrader. Men det är sagolikt vackert. Har ni träffat Monica o Eero något?

Sköt om er o Njut av Alla Hjärtans Dag Den är till för att ägna sig åt varandra....Kram till er båda från Megan

2009-02-10 @ 21:26:38
URL: http://norasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0