Äntligen träffat mamma

Borta bra men hemma bäst!

I söndags var vi upp till mamma, hon var inte så pigg. Hon har varit väldigt orolig och säkert ganska besvärlig för personalen på sjukhuset. Tillståndet har gjort henne förvirrad men nu blir det bättre och bättre för varje dag. Läkaren säger att hon fortfarande lever på en skör tråd men i dag tyckte jag att hon verkade förvånansvärt pigg. Det är säkert som Petra säger, hon har 9 liv precis som en katt. Vi håller alla tummarna att hon ska bättra på sig och få njuta i sitt nya hem på Skottsund.

Mamma i december när hon var pigg och kry.

 

Kallt har det tydligen varit när vi varit borta

I kväll när vi kom ner till stugan i Armsjön för att kolla läget så visade det sig att vattnet hade frusit. Vi ska åka ner till helgen och se om vi kan värma upp där så att vattnet tinar i pump och ledningar. Typiskt att det skule bli så himla kallt när vi var borta, hörde av grannen att det hade varit så mycket som -24 grader. Det hade snöat massor men välskottat var det. Tusen tack för det Anders.

Hemma på Forsa

Även hemma på Forsa var det mycket snö men välskottat. Jag tror inte att det har varit det under tiden vi varit borta. Vi hade fått två brev från Posten där dom uppmanade oss att skotta fram postlådan. Det första ganska vänligt typ - Det är trevligt med snö......... men. Det andra var inte lika trevligt, det var en skarp uppmaning att skotta. Men vad spelar det för roll, huvudsaken att det var fint när vi kom hem, och det var det. Tusen tack för det Cicci och Tomas.



Se så bra man kommer åt postlådan.

Det tar några dagar att ställa om sig tidsmässigt. I måndags vaknade vi klockan 04:00, hur pigg som helst. Snacka om att vi fixade mycket här hemma innan vi åkte på jobbet. Värre var det när vi kom hem från jobbet, vi lade vi oss på sängen och tittade på TV:n men det dröjde inte många minuter förrän vi sov båda två. Vi får kämpa några kvällar och försäka vara vaken. 

Tack för i dag, nu ska vi äta en sen middag. Silltallrik står det på menyn.

Kommentarer
Postat av: Petra

Vad hon är söt våran mormor!! Tänk att hon är så stark, underbara människa!!!

2009-02-25 @ 16:07:38
URL: http://pelinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0