Julaftonsmorgon



Äntligen är det julafton. Allt är fixat och klart.

I går hade vi uppesittarkväll hos oss. Petra, Peter, Tova, Erica, Stefan, Rasmus och Alma var här. Vi hade jättetrevligt. Tänk att julmaten alltid smakar bäst kvällen för julafton, är det för att man känner att det inte är riktigt tillåtet. Jag minns när jag var barn då fick man inte äta julmaten dagen innan, en liten smakbit var det enda som var tillåtet. I vår familj är det tillåtet att äta så mycket man vill av allt kvällen före.

Tova har sovit hos oss i natt. Nu sitter hon i badkaret. Var det så förr i tiden att man skulle julbada, då skulle man vara ren och fin till storhelgerna. Skönt att det är andra tider nu.

Vi ska åka till mamma allihopa i dag kl 13. Synd att hon inte orkar fira kvällen med oss. Klockan 15 är det Kalle Anka hos Micke och Line där vi blir alla i kväll. Hoppas att tomten kommer. Skönt att fira aftonen borta, slippa allt stök och för att inte tala om allt julklappspapper. Det är också skönt att få åka hem när man känner för det. Det kan blir ganska stojigt med 5 små barn.

Nu kommer snart Petra och Peter och hämtar Tova, då kan inte mormor sitta här framför datorn. Det är ju faktiskt julafton i dag.

Hoppas att din kväll blir riktigt bra.

Julkram från Mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0